Selectia elevului Iofcea la echipa nationala de fotbal

„Iofcea Alexandru, mijlocașul echipei Sport Team în vârstă de 16 ani, și-a făcut debutul în naționala României U16 a în meciul contra naţionalei Croaţiei U16 ( România s-a impus cu 1-0), în cadrul turneului de dezvoltare din Bulgaria, unde naţionala reprezentativă a întânlit Croaţia ( România s-a impus cu 1-0 ), Bulgaria şi Georgia ( România s-a impus cu 1-0 )

Descoperit de către echipa locală Școala de Fotbal Sport Team Giurgiu, la vârsta de 12 ani, Alexandru s-a făcut remarcat datorită faptului că acesta juca la grupele mai mari, dar și la grupe de aceiași vârstă, acesta arătând implicare și seriozitate indiferent de categoria de vârstă.

Alexandru a fost selecționat la Academia de Fotbal Sport Team din București, de către antrenorii Cristian Teacă și Bogdan Cîrjă, acesta continuând evoluțiile bune.

Alexandru a fost transferat la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I din București, liceu care este partener Sport Team.

Datorită acestui parteneriat, Alexandru se bucură atât de cazarea oferită de către partenerii noștri în căminele liceale de la Liceul Sportiv Mihai I și de o pregătire școlară de foarte mare calitate.

Cu Alexandru în lot, în sezonul 2013/2014 echipa Sport Team s-a clasat pe locul 3 în cadrul turneului din București, jucând finala mică a play off-ului.  Sezonul următor, 2014/2015, echipa cu Alexandru în lot,  s-a clasat pe locul 2 al turneului din București,  trecând peste echipe precum Dinamo București și Steaua București, echipa calificându-se în turneul zonal, unde a întâlnit Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și Delta Tulcea.

Iofcea Alexandru este un exemplu de seriozitate, ambiție, calitate și implicare, lucruri în care Academia Sport Team crede și pe care le susține.

Sport Team se bucură că resuseste să ofere o șansă jucătorilor echipei de a ajunge la  naționale de fotbal a României, oferindu-le șansa de a construi alături de ceilalți jucători selecționați viitoarea “Generație de aur” a fotbalului Românesc.”

Sursa: https://sportteam.ro/fotbalistul-zilei-sport-team-iofcea-alexandru/ 

Nici un comentariu inca.

Lasa un comentariu