Succes exceptional: CTF Mihai I este noua campioana nationala la categoria sperante

   

  După 7 ani, echipa masculina de sperante a CTF Mihai I a cucerit din nou titlul de campioana nationala la aceasta categorie de varsta. Exceptionala performanta a fost obtinuta in cadrul turneului final organizat la Bucuresti, chiar de echipa noastra, in perioada 1-5 mai 2017.

  Echipa antrenata de Daniel Droc si Sorin Dragne a incheiat campionatul neinvinsa. Baietii nostri au dovedit in cele cinci zile de concurs ca sunt cu adevarat cei mai buni din tara. Ei si-au invins fara drept de apel contracandidatele, la capatul unor meciuri spectaculoase.

  Iată rezultatele inregistrate de CTF Mihai I la turneul final, care a avut loc la Scoala Gimnaziala nr. 205 ”Adrian Paunescu”: 3-0 cu CSS Ocna Mures, 3-0 cu CSS Botosani, 3-0 cu CSM Bucuresti (în grupe). In semifinala am trecut cu 3-0 de LAPI Dej, iar in finala am invins cu scorul de 3-1 pe CSS Tulcea. Acesta a fost, de altfel, singurul set pierdut de echipa noastra de-a lungul intregului sezon competitional!

  Iata componenta lotului echipei CTF Mihai I, campioana nationala la categoria sperante 2016/ 2017: Tudor Constantinescu (căpitan), Andrei Druță, Răzvan Năstase, Valentin Tâmpu, Ercan Memet, Georgian Gologăneanu, Alin Ion, Stelian Milcică, David Dinculescu, Luca Pârvulete, David Doboară, Andrei Pașol, Alex Bora. Antrenori: Daniel Droc și Sorin Dragne.

  Nici un comentariu inca.

  Lasa un comentariu