CTF Mihai I continuă dominația la nivelul juniorilor și cadeților

Din nou campioni fără set pierdut

Sezonul 2020/ 2021 al campionatelor naționale de volei pentru juniori și cadeți a reconfirmat dominația echipelor clubului nostru, CTF Mihai I. Ambele formații au cucerit titlurile fără să piardă nici un set de-a lungul întregii competiții.

Primii au devenit campioni juniorii. Echipa antrenată de prof. Răzvan Vasile s-a impus la turneul final disputat la Dej, în perioada 19-23 mai 2021, după ce a dispus, în ordine, de LPS Suceava, LAPI Dej, CSS Blaj, CSS Zalău și CSS Arcada Galați. Toate meciurile au fost câștigate cu scorul de 3-0. Pentru formația de juniori, aceasta a fost al treilea titlu consecutiv de campioană națională. În plus, jucătorul nostru, Răzvan Năstase, a fost desemnat cel mai valoros jucător (MVP) al turneului final Cu acest nou succes au terminat junioratul cinci jucători născuți în 2002. Dintre aceștia, patru au fost titulari în toate titlurile cucerite de această generație, la speranțe (2017), cadeți (2018 și 2019) și juniori (2021). Este vorba, în ordine alfabetică, de Tudor Constantinescu, Andrei Druță, Liviu Gologăneanu și Răzvan Năstase. De asemenea, a făcut pasul către seniorat și Marian Ciubotaru, care a avut ”doar” trei titluri de campion: în 2018 și 2019 (cadeți) și juniori (2021). Acestor titluri li se adaugă și multe medalii cucerite la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, pentru că toți au fost în această perioadă elevii liceului nostru.

După doar o săptămână, formația de cadeți avea să repete performanța colegilor mai mari și să devină campionă națională tot fără set pierdut. Formația antrenată de prof. Răzvan Vasile și prof. Sorin Dragne s-a impus în turneul final disputat la Tulcea, în perioada 26-30 mai, după ce a învins, în ordine, pe CSS Tulcea, LAPI Dej, CSS Blaj, CSS Bacău și LPS Bistrița. Toate meciurile au fost câștigate cu 3-0. Și pentru formația de cadeți acesta a fost tot al treilea titlu consecutiv obținut.

Nici un comentariu inca.

Lasa un comentariu