CTF Mihai I, cel mai bun club de copii şi juniori la volei în 2016/ 2017!

  Sezonul 2016/ 2017 a fost unul dintre cele mai bune din istoria echipelor Colegiului Tehnic Mihai I. Echipele noastre au obţinut cinci medalii (1 de aur, 2 de argint şi 2 de bronz) în cele 8 întreceri ale campionatelor de copii şi juniori – masculin şi feminin. Cu acest palmares, CTF Mihai I se clasează pe primul loc în clasamentul cluburilor de volei în sezonul 2016/ 2017. Iată cum s-a scris povestea de succes a recent încheiatului an competiţional.

  Medalia de aur a fost obţinută de echipa de speranţe a CTF Mihai I. Antrenată de domnii profesori Daniel Droc şi Sorin Dragne, formaţia noastră a dominat campionatul. Băieţii noştri nu au pierdut decât un singur set de-a lungul întregului sezon, şi acela la limită (24-26), în finala câştigată cu 3-1 cu CSS Tulcea. Victoria a fost cu atât mai frumoasă cu cât a fost obţinută pe propriul teren, turneul final fiind organizat chiar de clubul nostru.

  Medaliile de argint au fost obţinute de echipele de minivolei şi de cadeţi. La minivolei, jucătorii antrenaţi de Daniel Droc şi Sorin Dragne au fost învinşi în finala tuneului final de la Blaj de Nicu Gane Fălticeni, scor 3-1. În rest, au obţinut victorii pe linie, cea mai spectaculoasă fiind cea din semifinale, când au întrecut cu 3-2 echipa gazdă, CSS Blaj, după ce au salvat mai multe mingi de meci în setul decisiv.

  A doua medalie de argint a fost obţinută de echipa de cadeţi, antrenată de Răzvan Vasile, Sorin Dragne şi Daniel Droc. Băieţii noştri au făcut un turneu final fantastic la Dej, au fost chiar la o minge de titlul naţional, însă au fost depăşiţi la limită de echipa gazdă, LAPI Dej, scor 3-2, în meci direct. Cum sistemul de disputare al tuneului final a fost stil campionat, „fiecare cu fiecare”, în clasamentul final echipa noastră a avut acelaşi număr de puncte cu campioana, LAPI Dej, dar a pierdut aurul din cauza unui set pierdut contra celor de la CNNT Craiova.

  Medaliile de bronz au fost obţinute de echipele de juniori şi de junioare. Juniorii antrenaţi de Răzvan Vasile si Sorin Dragne au încheiat pe locul 3 turneul final de la Baia Mare, fiind devansaţi de echipa gazdă, CSS 2, şi de LAPI Dej. Astfel, toate cele patru echipe masculine ale clubului nostru au adus câte o medalie, CTF fiind singura grupare care a reuşit o asemenea performanţă în sezonul recent încheiat.

  Echipa de junioare, antrenată de Claudiu Simion şi Sorin Dragne, a încheiat pe locul 3 turneul final disputat la Buziaş. Fetele noastre au fost devansate de echipa gazdă, Agroland Timişoara, şi de Medicina Târgu Mureş.

  Nici un comentariu inca.

  Lasa un comentariu