CTF Mihai I, campioana ONSS la masculin, vicecampioana la feminin

   

  Disputat in perioada 28-30 aprilie, turneul final al Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar (ONSS) la volei a consemnat inca o data valoarea echipelor Colegiului Tehnic Feroviar Mihai I Bucuresti. La masculin, echipa noastră a devenit campioana nationala, iar la feminin vicecampioana.

  In intrecerea baietilor, organizata la Bucuresti, in sala de sport a Scolii Gimnaziale nr 205 „Adrian Paunescu”, CTF Mihai I a terminat competitia neinvinsa. Dupa ce au depasit in grupa cu scorul de 3-0 pe CNNT Craiova si Nicu Gane Falticeni si cu 3-1 pe LAPI Dej, jucatorii antrenati de Razvan Vasile au trecut in semifinala cu 3-0 de echipa din Simleul Silvaniei.

  Finala a fost dominata de la inceput pana la sfarsit de baietii nostri, care au invins cu scorul de 3-0 pe LAPI Dej. O victorie meritata, muncita si asteptata de multi ani de elevii liceului nostru.

  Succesul echipei CTF Mihai I a fost completat de obtinerea titlului de „Cel mai bun jucator al competitiei” de catre jucatorul nostru, Ionut Sandu.

  In intrecerea feminina, disputata la Timisoara, echipa CTF Mihai I a devenit vicecampioana nationala ONSS. Dupa ce au castigat toate meciurile – din grupa cu 3-0 (cu Avram Iancu Stei, Colegiul National Decebal Deva si CNNT Craiova) si in semifinala (cu LPS Piatra Neamt) -, fetele antrenate de Claudiu Simion au fost nevoite sa se recunoasca invinse in finala cu acelasi scor de echipa Liceului Pedagogic Mihai Eminescu Targu Mures. Astfel, formatia noastra a obtinut medaliile de argint.

  Nici un comentariu inca.

  Lasa un comentariu