CTF MIHAI I A INCHEIAT PARTENERIAT CU 2 ACADEMI DE FOTBAL

Colegiul Tehnic Feroviar a incheiat parteneriate cu 2 academi de fotbal:

Academia de fotbal – Atletico de Madrid

Academia de fotbal – Sport Team

Intr-un articol publicat cu ocazia parteneriatului Academia de fotbal – Atletico de Madrid scrie:

Academia de Fotbal Atletico Madrid va infiinta, in parteneriat cu Colegiul Tehnic Feroviar “Mihai I”, clasa a-V-a gimnaziala cu profil sportiv. Aceasta este doar o etapa a proaspatului proiect al Academiei de a forma tineri fotbalisti.

“Am ales Colegiul “Mihai I” deoarece dispune de toate facilitatile de care copiii nostri au nevoie, precum laboratoare de informatica, stiinte, sala de sport si teren sintetic in curtea liceului. In plus, căminul si conditiile de cazare sunt la standarde ridicate, iar copiii din clasa cu profil sportiv vor avea posibilitatea sa petreaca aici timpul dintre cursuri si antrenamente. Nu in ultimul rând, trebuie mentionat un aspect pe care noi l-am avut in vedere de la bun început: liceul este bine pozitionat din perspectiva accesului facil la mijloacele de transport in comun.

Colegiul Tehnic Feroviar “Mihai I” are deja o traditie in a oferi toate conditiile necesare pentru a sprijini performanta sportiva, fara insa ca elevii sa neglijeze complet scoala. Drept dovada, Colegiul este acreditat pentru sustinerea examenelor pentru obtinerea Permisului European de Conducere a Computerului ( ECDL), iar in ciclul de Liceu, elevii pot opta pentru cursul gratuit oferit de Oracle Academy – “Database Design and Programming with SQL”.

Anuntul oficial al acestui parteneriat vine in urma unor discutii mai vechi prin care ne-am asumat responsabilitati clare de a garanta o perspectiva reala copiilor talentati care isi doresc o cariera in fotbal. Prin multa munca si seriozitate vom reusi sa convingem ca suntem o echipa redutabila.

Doresc sa multumesc tuturor celor care ne-au contactat (telefonic sau pe Facebook) si care au manifestat un larg interes pentru proiectul nostru. Ne asteptam sa primim un număr mare de solicitări la înscriere, datorita faptului ca performanta clubului nostru a fost urmărită de către copii si parinti, pe parcursul celor trei ani de activitate.”, a declarat Mihai Badea,presedinte Regal Sport Club Bucuresti.

Pentru a vedea dotarile liceului nostru puteti sa acesati acest link:

Dotarile liceului nostru

Nici un comentariu inca.

Lasa un comentariu